Länkar

Samarbetar med Morgan Strålman som har en nära kontakt med Eddy Blom och gör mananalyser och kollar hästens inre status. Köper också mina mineraler (Biopromin) från Morgan.

Morganstralman

 

Samarbete med Christina Álden som är utbildad fysioterapuet och hästmassör. Christina "Kiddet" behandlar både häst och ryttare och jag har själv fått väldigt bra resultat på både mina hästar och mig själv. Christina är också sadelutprovare.

Áldens Häst och Ryttare

 

Behöver du hjälp med din hund, lära dig, gå på kurser? Då är Claes Lundström han du ska vända dig till. Claes driver hundpensionat och hunddagis. Samt att han anordnar kurser i bla den viktiga vardagslydnaden som är nyckeln till en frisk och lycklig hund. Du kan även få privat träning med din hund i hemmiljö eller andra miljöer som kanske kan vara jobbiga för dig och din hund. Har träffat många som tränar hundar hit och dit, varit på hundklubbar osv men aldrig hittat någon innan Claes som har ett så sunt tänkande kring hundhantering.

Anishemmet

 

Vår stallinredning kommer från Hippoboxen. Vår stallinredning har vi designat själva och den finns nu tillgänglig för alla,  den kallas "Exklusive MULLSJÖ"

Hippoboxen