Primero

Primero Total

          

Jag har sökt med ljus och lykta efter det perfekta fodret till mina hästar och äntligen har jag hittat det!

Jag själv blev väldigt sjuk och det blev skyttetrafik in och ut från sjukhuset. Jag fick i och med mitt sjukdomstillstånd rannsaka mig själv och försöka komma på vad som gått snett. Jag funderade över min kost och började äta LCHF.  Efter bara några dagar kände jag otrolig skillnad och jag var fri från nästan alla symptom.

Då gick det upp ett ljus. Jag vill att mina hästar ska prestera på topp men samtidigt får dom mat att äta jag själv inte ens tål och som hästar absolut inte är gjorda för att äta. Så då började min jakt efter det bästa och optimala fodret för mina hästar. Vad jag fann var såklart Primero Total!

Primero är ett optimerat ”grovfoder”, ett spannmålsfritt, fett och fiberrikt fullfoder med låg socker- och stärkelsehalt.

Om din häst inte klarar sig enbart på grovfoder är TOTAL ett unikt komplement, ett friskvårdande, enkelt, tryggt, ekonomiskt foder som utgår från hästens egen förmåga att ta upp näring. Ett foder för alla hästar, alla dicipliner, alla åldrar….

Har du en häst som:

  • Har ett högre energi och proteinbehov än vad grovfodret ger?
  • Lämnar foder och då inte får i sig tillräcklig mängd?
  • Är allergisk mot gluten?
  • Får prestationssvackor på kraftfoder?
  • Har ett känsligt fodersmältningssystem/”dålig mage”?
  • Behöver ett foder med låg socker- och stärkelsehalt?
  • Behöver ett ”tävlingsfoder” för att slippa ta med så mycket grovfoder?
  • …eller helt enkelt att grovfodret inte räcker till näringsmässigt?

Då finns TOTAL för din häst!

FIBRER och FETT

TOTAL innehåller hackat hö och gräspellets för att hästen ska tugga länge och förlänga ättiden, ärtor som är en bra proteinkälla för häst, tillsatt linfröpellets med olja och fibrer ger den rena skonsamma energin. Probiotikan Yea Sacc är bra för tarmhälsan, elektrolyter, vitamin och mineral samt några örter tillgodoser hästens dagliga behov av näring. Läs mer om fodret och dess innehåll på Primero Totals hemsida.

Från urhästens livsstil har vi skapat Primero TOTAL – framtidens foder redan nu!