Ryttarutbildning

Ryttarutbildning!

 

Måndagen den 5:e augusti kör vi igång med ett nytt spännande projekt som liknar en ridskoleverksamhet men jag vill istället kalla det för ryttarutbildning.

Har haft turen att få jobba med härliga människor och elever på olika ridskolor. Samtidigt som det har varit otroligt lärorikt så har jag också haft svårt för alla stora grupper och jag har blivit frustrerad över att jag ej hinner ge alla elever den tid jag vill på en timme. Detta har alltid funnits i mitt huvud och jag har också hört genom åren lite små missnöjen från elever att de inte får den tid de vill ha, att de fastnad i sin utbildning osv.


Har länge gått och klurat på detta och startade också min verksamhet genom att ha privatlektioner på mina egna hästar som är högre utbildade. Vi alla har inte tiden eller råd att skaffa egna hästar men vill även få chansen att utvecklas mer och rida välutbildade hästar. Och eventuellt få chansen att ändå komma ut på tävling och utvecklas som tävlingsryttare.

Då jag vill nå fler ryttare och har en stor passion för att lära ut och engagera mig i svensk ridsport så startar jag nu detta nya projekt med Ryttarutbildning.

Vi riktar oss mot dig som kanske har fastnat i din utveckling och vill lära dig mer och min förhoppning är också att kunna gynna svensk ridsport genom att ta fram nya duktiga hopp och dressyrryttare. Vi vill att du som ryttare iallafall kan rida skritt, trav och galopp.

Jag kommer använda mina egna hästar i verksamheten. Alla är olika individer men passar väldigt bra som läromästare. De är utbildade minst LA eller högre. Du är självklart lika välkommen med din egen ponny/häst att ha på lektionerna.

Lektionerna kommer att individanpassas och vi försöker i den mån det går att alla i gruppen ligger på så lika nivå som möjligt. För att NI ska få mer träning och tid så kommer vi ha max 4st i varje grupp.

 

Mer info, Anmälan och priser


Lektionerna kommer ligga på mån-tis, tors-fre. Första lektion 17.00-18.00 andra lektion 19.00-20.00. Effektiv ridtid ca 45 min plus framskrittning och avskrittning.

Du kommer i god tid innan för att ta in och göra iordning din häst till lektionsstart.


Pris per lektion: 160kr. inkl. försäkring

Ni kommer få en faktura första ridtillfället varje månad som betalas senast den 25:e varje månad.

Anmälan sker via telefon, 073-541 62 19, vardagar mellan 12.00 - 17.00.Då vill jag att ni uppger namn, adress, telenummer, vilken nivå ni anser ni är på, önskemål om dag och tid.

 

Mer viktig information som försäkring, uppsägning, igenridning, regler, klädsel hittar du HÄR

 

 

 

För mer info är du välkommen att ringa.